Z vami že od leta 1991

Če vas je pot kdaj zapeljala po koprski tržnici, vas je najbrž zapeljala tudi mimo naše trgovine Bonbonček. V vseh teh letih smo se srečevali s takšnimi in drugačnimi izzivi, vendar smo z našo majhno ekipo in z ljubeznijo do dela, predvsem pa z vami, naši dragi in zvesti obiskovalci, premagali vse ovire, ki nam jih je na pot postavilo življenje.

Čeprav je naš prostor majhen, imamo veliko strast do dela in široko ponudbo že od daljnega leta 1991, odkar smo se pojavili na zemljevidu sladkarnic. Primorci pa nas poznajo ne zgolj kot trgovino pač pa tudi kot prijeten prostor druženja.

V našem mirnem barčku lahko spijete dobro kavico medtem ko čakate, da vam zavijemo slaščice, piškote, ali vam zapakiramo torto, ki bo kraljica vašega praznovanja. Če se vam zelo mudi, lahko seveda kavo odnesete tudi s seboj.

Trudimo se sodelovati z lokalnimi ponudniki sladkih dobrot, saj nam je lokalna skupnost zelo pomembna. Slaščice, narejene v naših krajih imajo kar malce boljši okus, mar ne? Pa tudi vaša torta bo izgledala natanko tako, kot ste si jo zamislili.

Če pa boste za darilo odnesli katero izmed ekskluzivnih darilnih bonbonier, boste zagotovo naredili dober vtis. Izbirate lahko tudi med pestro ponudbo čokoladnih bonbonov, konfetov in drugi drobnih daril. Da pa bo vaše praznovanje popolno, lahko s sabo odnesete še penino, ki jo imamo za tak primer vedno na hladnem.

In ravno zaradi vas smo še tukaj in vas z enakim veseljem kot pred tridesetimi leti vabimo, da se ustavite v našem kotičku, spijete kavico ali se posladkate, ter poklepetate z nami, saj nam to veliko pomeni.

Vaša ekipa Bonbonček

Bonbonček d.o.o.

Pristaniška ulica 2, 6000 Koper

Pokličite nas

Tel. št. + 386 5 6276 603

DELOVNI ČAS

PON - PET od 7:00 do 17:00
SOB od 7:00 do 13:00

Pišite nam