Statistika
Števec pogledov vsebine : 123885
PrijavaDobrodošli na naši spletni strani

Dobrodošli!!!

Nahajate se na internet strani Bonboniere Bonbonček. Stran je še vedno v stanju obdelave, zaradi tega lahko pride do nekaterih zastojev oz. napak pri odpiranju strani. Stran omogoča ogled ponudbe bonboniere Bonbonček.

 

 

 

 

 

 

 

O nastanku bonboniere

L. 1991 - Bonboniera Bonbonček je pričela obratovati 21. februarja 1991. Ustanovitelj bonboniere je samostojni podjetnik Vesna Kamenšek, ki še danes uspešno vodi poslovanje lokala. V bonbonieri je bila sprva ponudba zelo skromna, z leti uspešnega delovanja pa se je ta vse bolj razširila.
L. 1992 - To je leto, ko so v bonbonieri prvič začeli s ponudbo konfetov.
L. 1999 - Zaradi tega, da bi strankam lahko ponudili več, so tega leta bonboniero prvič razširili. S prostorsko širitvijo lokala se je razširila tudi ponudba.
L. 2005 - Ponovna širitev lokala je omogočila poleg ostale ponudbe še možnost uživanja toplih napitkov, sokov, odličnih frapejev in ostalih dobrot v slaščičarni-baru, ki je prav tako del bonboniere. Širitev je omogočila tudi lažji in vidnejši dostop do lokala.

Poslanstvo

Zavedamo se, da so naše cenjene stranke ključnega pomena za uspešno poslovanje bonboniere, zato posvečamo vso pozornost vsaki stranki posebej.

Vizija

Želimo postati vodilni na področju ponudbe konfetov v Sloveniji in tort na slovenski obali..

Cilji

V bonbonieri Bonbonček se zavedamo močne in večje konkurence, zato bo naša ponudba temeljila na edinstvenih, posebnih in kakovostnih storitvah, ki jih konkurenca še ne pozna.

Bonboniera Bonbonček je dostopna v pritličju tržnice v Kopru. Nahaja se v bližini notranjih stopnic, ki vodijo v prvo nadstropje.
Za vse, ki mesta Koper ne poznate, si lokacijo oglejte pod Kjesmo v glavnem kazalu.
Z letom 2005 smo bonboniero razširili v slaščičarno-bar.
Poleg konfetov, tort in ostalih dobrot v bonbonieri si lahko privoščite še sokove, tople napitke, frapeje, itd.

V Bonbončku lahko vsak dan okusite sveže dobrote iz naše ponudbe sladic, potic in drobnega peciva.